goedkope hondenriem

De 6 Beste Goedkope Hondenriemen van 2021

Er zijn tegenwoordig talloze hondenriemen beschikbaar in allerlei soorten en maten. Je wil natuurlijk een goede kwaliteit hondenriem hebben, maar de prijs is bij veel mensen ook een belangrijke factor.

Wij hebben daarom veel werk gestoken in het testen van allerlei hondenriemen, en wij hebben hieruit 6 riemen uitgekozen die goed zijn van kwaliteit, maar die ook goed zijn voor je portemonnee. Hierdoor kun jij je hond met veel plezier uitlaten.

In het kort

Heb je geen tijd om de hele lijst door te lezen? Hieronder volgen de 6 beste goedkope hondenriemen in het kort:

De 6 Beste Goedkope Hondenriemen

1.      Flexi New Classic Koord Hondenriem (Beste Rollijn)

goedkope rollijn

Als je op zoek bent naar de beste goedkope rollijn, dan is de Flexi New Classic Koord Hondenriem een zeer goede optie. Het merk Flexi is al jaren een grote naam op het gebied van hondenlijnen met oprolfunctie. De riem heeft een unieke dubbele remtechniek en heeft een duurzame houder. De rollijn is daarnaast zeer gemakkelijk te gebruiken.

Met deze lijn heeft je hond genoeg vrijheid en je kunt het dier korter houden wanneer het nodig is. Je kunt keuze maken tussen een lengte van 5 of 8 meter en de riem is geschikt voor honden die minder dan 20 kg wegen.

De riem kost nog geen 20 euro, dit maakt het een geschikte hondenriem voor mensen op een budget.

2.      Luxeux Hondenriem (Beste Stevige Riem)

goedkope stevige hondenriem

De Luxeux Hondenriem is een goedkope, maar zeer stevige hondenriem. Door de stevigheid zal je hond deze bijvoorbeeld niet gemakkelijk doorbijten en zal de riem niet snel slijten.

De riem heeft een zacht handvat, hierdoor zal de riem niet in de hand snijden wanneer de hond aan de riem trekt. Het heeft daarnaast een modieus design en is voorzien van reflecterende strepen. Je kunt in het donker dus veilig met je hond over straat en je zult gezien worden door de verkeersdeelnemers.

De nylon riem heeft een lengte van 150 cm, je hond heeft hierdoor genoeg bewegingsvrijheid.

Gebruikers melden dat deze riem zeer stevig en duurzaam is, daarom verdient deze hondenriem een plekje in onze lijst.

3.      Rebel Petz Trainingslijn (Beste Trainingsriem)

trainingslijn goedkoop

De Rebel Petz trainingslijn is een goede riem voor je hond. Je kunt het gebruiken als trainingslijn, maar het kan ook gewoon gebruikt worden als normale uitlaatriem. De nylon hondenriem is stevig en is gemaakt van hoogwaardige materialen, het is namelijk gemaakt van polypropeen en nylon. Het materiaal kan vergeleken worden met het touw wat bergbeklimmers gebruiken, dit geeft dus extra stevigheid maar zorgt ook voor extra comfort in de hand.

De riem is dus een uitstekende optie als je een goedkope maar goede hondenriem zoekt.

Het heeft daarnaast een strak design en is in veel verschillende kleuren beschikbaar en in de maten S en L. De lijn kan makkelijk gewassen worden met een mild afwasmiddel.

4.      Beezteez Kettinglijn (Beste Kettingriem)

kettingriem

Als je op zoek bent naar een goedkope kettinglijn, dan is de Beezteez Kettinglijn een goede keuze. Deze stoere lijn heeft een leren handvat en heeft vele schakels. Dit zorgt voor een stoere uitstraling voor jou en je hond. De combinatie van leer en ketting maakt deze riem stevig en de riem zal dus niet gemakkelijk verslijten.

De kettinglijn is beschikbaar in de maten S, M en L en is beschikbaar in de kleuren zwart en bruin.

5.      Dual Dubbele Hondenriem (Beste Dubbele Riem)

dubbele hondenriem

Als je twee honden hebt, dan kan het handig zijn om een dubbele hondenriem te kopen. Hiermee heb je namelijk extra controle en overzicht over je honden. De Dual Dubbele Hondenriem is een goede optie als je een goedkope riem zoekt. De stevige riem is gemaakt van nylon en heeft een foam handvat. Dit zorgt voor extra comfort bij het baasje.

De riem is speciaal gemaakt zodat de twee lijnen niet in de knoop raken. De riem is geschikt voor honden tot 30 kg en is 120 cm lang. Het is beschikbaar in de kleuren blauw, rood en geel.

6.      Brute Strength Hondenriem (Beste Leren Riem)

goedkope leren riem

Zoek je een goedkope leren riem voor je hond? Dan is de Brute Strength Hondenriem een goede optie. De leren hondenriem is gemaakt van 100% volnerfleer met twee hand gevlochten uiteinden. Dit zorgt voor een extra stevige riem.

De leren riem is beschikbaar in verschillende lengtes: 140 cm, 180 cm en 220 cm. De langere variant zal natuurlijk iets duurder zijn dan de kortste. Je kunt kiezen uit de kleuren bruin en blauw.

Als je een leren riem zoekt op budget, dan is dit de beste optie. De riem zal lang mee gaan en heeft een uitstekend design.

Waar je op moet letten bij het kopen van een goedkope hondenriem

Wanneer je op zoek bent naar een goedkope hondenriem, moet je naar een aantal dingen kijken om te voorkomen dat je een slechte aankoop maakt.

  • Kwaliteit – Vaak kan het zijn dat een product die goedkoop is van slechtere kwaliteit is. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn. Als je goed zoekt, dan kun je een hondenriem vinden die goedkoop is, maar ook niet zomaar stuk gaat. Het is belangrijk om hierbij naar de materialen te kijken, maar ook naar de reviews van het product.
  • Reflectie – Het is geen must, maar wel belangrijk als je ’s avonds veilig over straat wil: een hondenriem die reflecteert. Zo kan iedereen je zien en kun je ongelukken voorkomen voor jou en je hond.
  • Sterkte – Zorg ervoor dat je een hondenriem hebt die de sterkte van jouw hond aankan. Een grotere hond zal namelijk een stevigere hondenriem nodig hebben. Hier moet je dus op letten.

Tot slot

Het kan lastig zijn om een goede hondenriem te vinden wanneer je een beperkt budget hebt. Het is dus van groot belang om goed onderzoek te doen naar welke hondenriem het beste bij je past.

Daarom hebben wij deze lijst voor je opgesteld na het uitvoeren van uitgebreid onderzoek naar goedkope hondenriemen. We hopen dat je nu een betere keuze hebt kunnen maken in het kiezen van de juiste hondenriem.

Laat ons weten in de reacties als je een riem uit deze lijst hebt aangeschaft, en laat ons even weten wat je ervan vindt.

Succes met het aankopen van je nieuwe hondenriem en vooral veel wandelplezier!